A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Ár:
22.490 Ft (17.709 Ft + ÁFA)

TQD univerzális központi porszívó kandalló tisztító

Ár:
22.490 Ft (17.709 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SPD701
Elérhetőség: 2 db raktáron

GOND ÉS POR NÉLKÜL ÉLVEZHETI KANDALLÓJA MELEGÉT

Nem csak központi porszívó géphez!
A kandalló tisztító egy nagy teljesítményű motorral működik, mely hasznos kiegészítő tartozéka központi porszívó rendszerének. Nincs szálló por, nem kell végigcipelnie a lakáson keresztül az összetakarított hamut. Ezzel az adapterrel könnyedén és kényelmesen feltakaríthatja kandallójában, cserépkályhájában vagy más tűzterében (pl. grillező) keletkezett (kihűlt!) hamut. Ha megtelt a tartály egyszerűen csak lecsatolja a tetejét és kiönti annak tartalmát a hulladéktárolóba. 

Jöjjön el hozzánk és próbálja ki!

Szerezhető hűségpontok: 150
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: UNIVERZÁLIS
Leírás és Paraméterek" >

Leírás és Paraméterek

Amikor a kényelem párosul a romantikával

Ha bármikor kimondjuk azt a szót, hogy kandalló, mindenki előtt rögtön megjelenik egy kép: meghitt, szeretettel teli családi este, kinézünk az ablakon hideg és szeles hóvihar tombol, bent viszont a kandallóban ropogó tűz fénye és melegsége átjárja a teret. Hamarosan itt vannak az őszi csípős éjszakák és hajnalok. Ilyenkor a legtöbb fatüzelésű kandallóba vagy cserépkályhába esténként begyújtanak és a család apraja-nagyja élvezi a tűz melegét és annak látványát. Ha még távolabb tekintünk, akkor a karácsonyi sütés-főzés és fenyődíszítés jut az eszünkbe, mindeközben a kandallóból áradó melegség még meghittebbé és ünnepibbé varázsolja az év egyik fontos eseményét. Ahogy erre gondolunk, szinte érezzük az illatokat és látjuk a szemünk előtt megjelenő fagyönggyel, fenyőágakkal és kis csillogó díszekkel ékesített kandalló képét.

A központi porszívó kandalló tisztító adapter kiválóan alkalmas még finomabb por (pl. cement- vagy kőpor, fűrészpor) feltakarítására is. Autója tisztántartására is használhatja, mert a kocsiban keletkezett nedves sáros hulladékot is feltakaríthatja vele. Az adapter a legtöbb porszívóval összeilleszthető, legyen az hagyományos vagy központi porszívó. 

 

A kandallóban leégett tűz után keletkezett hamu eltávolítása viszont már senkiben sem ébreszt kellemes élményeket és képeket. Az első, ami eszünkbe jut az a porral és kosszal járó tűztér takarítás! A hamut úgy kell eltávolítanunk, hogy a lakásban ne terjedjen szét a mindenfelé szálló hamufelhő és mindeközben ne legyünk nyakig piszkosak. Be kell látnunk, a hamuzást nem kedveljük annyira, de a kandallótisztító adapterrel ez a feladat igazán egyszerű!

 

Használat:

Mielőtt bekapcsolná kandalló tisztítóját, Ön dönti el, hogy milyen szűrőt használ hozzá.

  1. Hepa szűrőt, melyhez biztosítjuk a csavarokat és a csavarhúzót
  2. Vászonzsák szűröt használ

A kandallótisztítót az elektromos csatlakozóba kell dugni és be kell kapcsolni a tetején lévő kapcsolóval.

Technikai adatok:

  • 1000W-os teljesítmény
  • 18 literes nemesacél tartály
  • A kerekek megkönnyítik a mozgást
  • Hajlékony acél tömlő 1 méter 40 mm átmérőjű
  • Alumínium fúvóka és csőadapter
  • 1 db hepafilter
  • 1 db vászonfilter
Vélemények" >

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!