A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

TQD központi porszívó előnyei

A TQD központi porszívókat a nyugat-európai minőségi elvárásoknak megfelelően gyártják Lengyelországban. Innovatív kialakításuk, prémium anyaghasználatuk, strapabíró bronz kefés motorjuk és intelligens elektronikájuk garantálja a hosszútávú, problémamentes használatot!

Kiforrott motorvezérlő elektronika

1.         Lágy indítás csökken az energia felhasználás és nő a motor élettartama. 

2.         Leállítás késleltetés minden felszívott szemét kiürül a takarító tömlőből.

3.         Túlmelegedés elleni védelem megakadályozza a motor leégését és károsodását.

4.         Figyelmeztet a porgyűjtő tartály telítettségére, a szükséges karbantartási periódusokra.

 

 

Felhasználóbarát kialakítás

A TQD Falcon típusú központi porszívók kizárólag felülről beköthető szívóággal lettek ellátva.

A TQD Hawk készülékek mindkét oldalról kiépített szívóággal rendelkeznek, így bekötésük és üzembe helyezésük is egyszerűbbé vált.

 

 

 

Hosszú élettartamú motorok

A beépített porszívós piacon egyedülálló módon, elsőként a TQD motorokat az ipari motorokban használt bronz kefékkel látták el, amik az átlagos szénkefés motorokhoz képest 40%-kal hosszabb motor élettartamot garantálnak. A bronzkefék a motor teljes élettartamára vannak tervezve, így megtakarítható a költséges szénkefék cseréjének a díja.

Egyedülálló 3 lépcsős szűrőrendszer (Hawk típus)

 1.         22,5 literes nagyméretű speciális anyagból készült textil porzsák, amely a beszívott szennyeződés 98,5%-át megfogja.

2.         Öntisztító vászon filter, ami a porzsák által átengedett finom portól védi meg a motort.

3.         Egy fixen beépített, egyedileg erre a célra kifejlesztett szűrő, ami kiszűri az esetlegesen átjutott mikro szennyeződéseket.

 

 

20%-kal kisebb zaj kibocsájtás

Minden TQD beépített porszívó széria tartozékként tartalmazza a kifújási zajcsökkentő dobot, így a piacon kapható berendezéseknél átlagosan 20%-kal    alacsonyabb a készülék üzem közben zajkibocsájtása. Ennek köszönhetően használata közben nem zavarjuk a környezetünkben élőket, a porszívózás mellett      zavartalanul aludni, tanulni, beszélgetni is lehet! Állatkozmetikákban kifejezetten előnyös a használata, a kedvenceket nem zavarja a gép zúgása, a speciális      takarítófejek pedig hatékony tisztítást tesznek lehetővé.

 

 

 

Ergonomikus kialakítás

A TQD mérnökei minden szempontból az Ön kényelmét helyezték előtérbe. Ezért az eszköz markolata bármilyen kézmérettel könnyedén használható és hosszútávon sem fárasztja használóját. A hüvelykujjnál elhelyezett kapcsolóval akár a markolatról is ki-be kapcsolható a központi porszívórendszert!

 

Keresés