A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

Szolgáltatások

INGYENES felmérés, szaktanácsadás


Ha tetszik Önnek a központi porszívórendszer, ha szeretné megkönnyíteni a takarítást, ha pormentesebb otthonra vágyik, de nem tudja eldönteni, hogy beépíthető-e Önnél a központi porszívó, kérje teljesen kötelezettségmentes és ingyenes felmérésünket szaktanácsadásunkat.
Ha már kész vagy félig kész háza van időpont egyeztetés után kimegyünk a helyszínre, ott átbeszéljük az igényeket, a ház szerkezetét, a megoldási lehetőségeket. Elmondjuk mire kell ügyelni az építkezés során, ha központi porszívórendszert szeretne.
További részletek a felmérésről itt: KÖZPONTI PORSZÍVÓ FELMÉRÉS>>> 

Időpont egyeztetés céljából hívja a 06-30-444-1555 telefonszámot!


Tervezés

Amennyiben Önnek még csak tervrajzai vannak épülő házáról, ingatlanáról úgy azokat eljuttatva e-mailen, faxon vagy postán, de akár személyesen bemutatótermünkbe úgy teljesen INGYEN megtervezzük Önnek központi porszívó rendszerét.
 

Hívjon minket a 06-30-444-1555 telefonszámon vagy küldjön üzenetet a splendiderd@gmail.com e-mail címre.


Ajánlatkérés

Az ajánlatkérés szorosan összefügg a felméréssel és tervezéssel, minden esetben pontos árajánlatot adunk Önnek a saját, egyedi központi porszívójára.

További részletek az ajánlatkérésről itt: KÖZPONTI PORSZÍVÓ AJÁNLATKÉRÉS>>>

Hívjon minket a 06-30-444-1555 telefonszámon vagy küldjön üzenetet a splendiderd@gmail.com e-mail címre.


Többlépcsős kivitelezés

A többlépcsős kivitelezés a központi porszívórendszer esetében azt jelenti, hogy az egész rendszert két ütemben építjük be. Az első ütemben amikor az ingatlan szerkezetkész, de még nincs a gépészeti szerelés kivitelezve pl.: a padlófűtés, szakembereink beépítik a csőhálózatot az aljzatba és kialakítják a falicsatlakozók helyét és az elektromos vezetékezés. Majd az építkezés megy tovább. A második ütemben, amikor már kész a ház, beköltözés előtt állnak vagy már birtokba is vették az ingatlant kerülnek felszerelésre a falicsatlakozók, a központi gép, az egyéb kiegészítők és a takarítókészletek. És ami a legfontosabb, így Önnek módjában áll két részletben is fizetni. A csőhálózat kiépítését mindenképp javasoljuk, mert annak kb. 100 000 Ft-os költsége elenyésző egy építkezés költségéhez, a gépek és takarítókészletek beszerzése pedig ráér később is.

Garanciális szerviz

Folyamatos karbantartás ügyfeleink részére

központi porszívó gépeket és alkatrészeket hosszú élettartamra 10-15 évnyi működésre tervezték. De minden működő gép és alkatrészei használat során kophatnak. Amennyiben Ön mint ügyfelünk igényli, szakembereink a kifogástalan működés érdekében átvizsgálják rendszerét, központi gépét. További részleteket és árakat ITT olvashat>>> a lap alján.

Hívjon minket a 06-30-444-1555 telefonszámon vagy küldjön e-mailt a splendiderd@gmail.com e-mail címre.


Házhoz szállítás

Amennyiben tőlünk rendeli meg központi porszívójának alkatrészeit és a beépítést is, úgy a rendszer anyagait INGYEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK Önnek.


Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdése lenne és nem találta meg itt az oldalunkon hívjon minket vagy írjon nekünk bátran. Kollégáink az Ön rendelkezésére állnak!

Splendid Design Kft.

Cím: 2030 Érd, Rekettye u. 34.
Tel: 06-30-444-1555
E-mail:  splendiderd@gmail.com

Nyitvatartás: H-P: 8.30-16.30-ig

Keresés