A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

SZOLGÁLTATÁSOK

     Ingyenes felmérés, szaktanácsadás, tervezés

A központi porszívó rendszer megkönnyíteni a takarítást, por- és atkamentes környezetet biztosít. Amennyiben nem tudja eldönteni, hogy beépíthető-e Önnél a központi porszívó és milyen bekerülési költsége lesz, kérje ingyenes felmérésünket, szaktanácsadásunkat. Ha már kész vagy félig kész a háza, akkor időpont egyeztetés után kimegyünk a helyszínre, ott átbeszéljük az igényeket, a ház szerkezetét és a megoldási lehetőségeket.

Segítünk, mire kell ügyelni, odafigyelni az építkezés során a központi porszívó rendszert kiépítésénél. Amennyiben Önnek még csak tervrajzai vannak épülő házáról, ingatlanáról úgy azokat eljuttatva e-mailen, postán, vagy akár személyesen bemutatótermünkbe úgy teljesen INGYEN megtervezzük Önnek központi porszívó rendszerét. 

KÖZPONTI PORSZÍVÓ FELMÉRÉS>>> 

----

     Ajánlatkérés

Az ajánlatkérés szorosan összefügg a felméréssel és tervezéssel. Minden esetben pontos árajánlatot adunk Önnek a saját, egyedi központi porszívójára. KÖZPONTI PORSZÍVÓ AJÁNLATKÉRÉS>>>

  • Gyors reakcióidő
  • Pontos felmérés, tanácsadás
  • Tervezés
  • Garancia vállalás

-----

     Karbantartás, szerviz 

A központi porszívó gépeket és alkatrészeket hosszú élettartamra 15-20 év működésre tervezték, azonban a porszívó gép és alkatrészei az intenzív használat során kophatnak. A karbantartás alkalmával tapasztalt szakembereink a kifogástalan működés érdekében átvizsgálják központi porszívó rendszerét, készülékét. 

Érdemes évente egy előre leegyeztetett időpontban ellenőriztetni a gép szénkeféit és a szűrők állapotát. A karbantartás során átnézzük még a fali csatlakozókat, a kiegészítőket, mint például a szemétlapát adatper működését és az elektromos vezetékeket. A karbantartási díjak nem tartalmazzák a kiszállási díjat és az esetlegesen cserélendő vagy felhasznált anyagok költségét.

Meghibásodott központi porszívó készülék szervizelése a megfelelő működés érdekében képzett szakembert igényel. Hibabejelentés +36-30-444-1555 telefonszámon vagy írjon e-mailt az info@sdcs.hu email címre. Központi porszívó szerviz díjakkal kapcsolatosan, kérjük érdeklődjön telefonon!

Mit nyújtunk Önnek központi porszívó szerviz szolgáltatásunk során?

  • A helyszínre kiérkező kollégáink mindent megtesznek, hogy minél hamarabb megkezdjék a központi porszívó hiba okának felderítését és megszűntetését
  • Bármely központi porszívó rendszer szervizelését karbantartását vállaljuk, akár cégünk szerelte, telepítette azt vagy sem
  • A szerviz igényének bejelentésétől számított 48 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását
  • Felár ellenében sürgősséggel és munkaidőn kívül is rendelkezésre állunk

Az alábbi központi porszívógépek szervizelését vállaljuk: Electrolux, Electrolux-BEAM Platinum, Electrolux-BEAM Alliance, SMART, SistemAir, TUBO, Aertecnica, ElekTrends, Hayden, Husky, REHAU, VacuMaid, DrainVac, Dyvac, TQD

----

     Többlépcsős kivitelezés

A többlépcsős kivitelezés a központi porszívó rendszer esetében azt jelenti, hogy az egész rendszert két ütemben építjük be. Az első ütemben, amikor az ingatlan szerkezetkész, de még nincs a gépészeti szerelés kivitelezve pl.: a padlófűtés, szakembereink beépítik a csőhálózatot az aljzatba és kialakítják a falicsatlakozók helyét és az elektromos vezetékezést. A második ütemben, amikor már kész a ház, beköltözés előtt állnak vagy már birtokba is vették az ingatlant kerülnek felszerelésre a falicsatlakozók, a központi gép, az egyéb kiegészítők és a takarítókészletek. Lehetőséget biztosítunk, akár két részletben is fizetni. 

A csőhálózat kiépítését feltétlenül javasoljuk, mert elenyésző költsége az építkezés költségéhez. A központi porszívó gép és takarítókészlet beszerzését, pedig bármikor megvásárolhatja.

A többlépcsős kivitelezés során Önnek legetősége van két részletben is fizetni. A csőhálózat kiépítését mindenképp javasoljuk, mert annak kb. 100.000-150.000 Ft-os költsége elenyésző egy építkezés költségéhez, a gépek és takarítókészletek beszerzése pedig ráér akár később is megvásárolnia.

-----

     Házhoz szállítás

Amennyiben tőlünk rendeli meg központi porszívójának alkatrészeit és a beépítést is, abban az esetben a rendszer anyagait ingyen szállítjuk házhoz.