A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítás

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

A Splendid Design Kft. háztól-házig történő biztonságos szállítást biztosít vásárlói számára. 

Rendeljen online, biztonságosan! Cégünk több évtizede nyújt megbízható szolgáltatást ügyfeleinek! Minőségi termékek, szolgáltatások, 14 napos pénz visszafizetési garancia.

Webáruházunk az ingyenes szállítási promócióval megjelölt termékeket díjmentesen szállítja házhoz. Több tételes rendelés esetén a szállítási költség a rendelés végösszegétől függ. Budapesten, és országosan csomagját a GLS futárszolgálat Magyarország egyik vezető csomag szolgáltató munkatársai fogják kiszállítani Önnek. Szállítási idő Magyarországon 2-5 munkanap. A csomag feladása után SMS értesítést kap a szállítás napján a csomag kiszállításáról.

Amennyiben tőlünk rendeli meg központi porszívójának alkatrészeit és a beépítést, a rendszer anyagait INGYEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK Önnek.

Kérjük, mindig olyan címet, telefonszámot adjon meg, ahol 8.00 és 17.00 óra között a futárszolgálat munkatársa elér.

Fontos, hogy a csomag átvételekor mindig ellenőrize a csomag sértetlenségét. Amennyiben sérült a csomag, kérjük, vetessen fel jegyzőkönyvet és minden hibát tüntessen fel. Ennek hiányában sem a GLS futárszolgálat, sem a Splendid Design Kft. nem tud reklamációt elfogadni.

 

Szállítási módok

GLS csomagpont   2990 Ft
GLS futárszolgálat   2990 Ft
Személyes átvétel (2030 Érd Bajcsy-Zsilinszky út 192.)   Ingyenes
Európai Uniós országokba   Egyedi díjszabás

 

GLS csomagpont

A szolgáltatás megrendelésével GLS CsomagPontba is kérhető a kiszállítás. A GLS ügyfélszoftverein keresztül egy listából választható ki a kívánt GLS CsomagPont. A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet arról, hogy a csomagja megérkezett a GLS CsomagPontba. Amennyiben a CsomagPonton bankkártyával fizet, abban az esetben utánvételes díjat számítunk fel, mert ugyanúgy utánvétes fizetésnek számít! Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. Az utánvétes csomagoknál készpénz fizetési lehetőségre van mód. Cégünk csak olyan terméket szállít csomagpontra, amelynek a leghosszabb + legrövidebb oldalnak a mérete nem haladja meg a 65 cm-t, egyéb esetben csak címre kérhető a kiszállítás. Amennyiben a méretek nem megfelelőek, kollégánk felhívja önt adategyeztetés céljából. Az Önhöz legközelebbi csomagpontot térképről a kosárban a pénztárnál való fizetés során választhatja ki.

GLS futárszolgálat

Csomagját a GLS futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek. SMS értesítést kap a szállítás napján a csomag kiszállításáról. Amennyiben a termék mérete meghaladja a 2 métert, akkor a szállítási díj bruttó 7795 Ft. Ebben az esetben az ingyenes szállítás nem érvényes, ezzel kapcsolatban ügyfélszolgálatunk ad tájékoztatást.

Futárszolgálat külföldre Európai Uniós országokba

Van lehetősége Európai uniós országba is rendelni csomagot, azonban vegye figyelembe, hogy annak sokkal magasabb az ára. Különleges esetben egyedi elbírálás alá esik a kiszállítás díja.


Szállítási költség

A szállítási költség egész Magyarország területén

100.000 Ft alatt   2990 Ft        
100.000 Ft felett   0 Ft
Személyes átvétel üzletünkben (2030 Érd Bajcsy-Zsilinszky út 192.)                   Ingyenes

Fizetési módok

Kártyás fizetés    Ingyenes      
Banki átutalás (előre utalás)   Ingyenes
Készpénzes fizetés (kizárólag az irodában 2030 Bajcsy-Zsilinszky út 192.)              Ingyenes
Utánvétel   1490 Ft

 

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.  Az utánvételnek külön díja bruttó 1490 Ft, kérem, ezt vegye figyelembe a fizetési mód kiválasztásnál.

 

Az Ön rendelését a GLS fogja kézbesíteni. A termékek házhoz szállítása az ingatlan utcai bejáratáig tart, ezért kérjük, gondoskodjon a termék ingatlanon belüli mozgatásáról. Egyes termékek súlyából és/vagy termetéből adódóan a futárnak szüksége lehet segítségre átadáskor.

 

 

Felmerülő kérdésével forduljon munkatársainkhoz bizalommal!