A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

FLISY BASE, Távvezérelt takarító készlet 9 méteres gégecsővel

Ár:
82.423 Ft
69.723 Ft (54.900 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 12.700 Ft
Kedvezmény: 15%
Cikkszám: 7030.9W
Elérhetőség: 10 db raktáron
FLISY BASE, Távvezérelt takarító készlet 9 méteres gégecsővel

FLISY, MEGVÁLTOZTATJA A TAKARÍTÁSI SZOKÁSOKAT

A Sistem Air a Flisy kifejlesztésével gyökeresen változtatott a tradícionális takarítási szokásokon: a távvezérelt gégecső ugyanolyan könnyű, mint a tradícionális gégecső, de a központi porszívóját kényelmesebben, a nyélen található nyomógombbal indíthatja el és kapcsolhatja ki. 


A nyélen található kapcsolóval indíthatja el és kapcsolhatja ki központi porszívóját
Megbízható, kényelmes, könnyű

BASESistem-Air távvezérelt takarító készlet 9 méteres takarító csővel, Flisy távvezérlős markolattal. A szett nagy előnye, hogy közvetlenűl a markolatról lehet a gépet ki-be kapcsolni és nem kell kihúzni a takarító tömlőt a fali csatlakozóból. A markolat rádió távvezérléssel működik.

Szerezhető hűségpontok: 465
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sistem Air

Leírás és Paraméterek

    

A Flisy takarító készletek gyökeresen változtatatnak a tradícionális takarítási szokásokon: eltűnt a villamos kábel, a távvezérelt gégecső ugyanolyan könnyű és kezelhető, mint tradícionális társai. Ugyanakkor a nehézkes vezérléses gégecső kényelmét nyújtja, hisz a hajlított nyélen található nyomógomb segítségével indíthatja és/vagy állíthatja meg központi porszívóját. A Flisy takarító készletek 3-féle kivitelben rendelhetők az ALAP (BASE) felszereleltségtől az ELIT felszereltségig. A készeletekben lévő takarítófejekkel otthonunk minden szeglete gyorsan, kényelmesen és alaposan takarítható.

KÉNYELMES: bármikor be- és kikapcsolhatja központi porszívóját a takarító nyélen található nyomógomb segítségével. Szabadon intézheti egyéb dolgait immár takarítás közen is.

MEGBÍZHATÓ: a tökéletesen működő minőségi termékek gyártására a Sistem Air garancia. Csak a kimerült elemeket kell kicserélni!

KÖNNYŰ: a távvezérelt technológiának köszönhetően eltűnt a beépített elektromos kábel, a gégecső sokkal könnyebbé és kezelhetőbbé vált. -40% súly csökkenés! Mozogjon szadadon otthonában takarítás közben is!

IDŐTÁLLÓ: az elektromos kábel kiküszöbölésével a gégecső használata sokkal kezelhetőbbé vált és ezáltal az élettartama is megnőtt: strapabíróbb lett használat során.

UNIVERZÁLIS: már a tervezés fázisában arra törekedtünk, hogy a Flisy gégecső csatlakozója illeszkedjen valamennyi piacon lévő fali csatlakozóhoz. Más gyártó termékeivel is kompatibilis!

INTELLIGENS: az alkalmazott elektronika biztonsági védelemmel rendelkezik a készülék véletlenszerű beindulásával szemben: automatikusan leállítja a motort, ha nincs felnyitva fali csatlakozó vagy 30 perc folyamatos használat után.

ERGONÓMIKUS: a hajlított nyélben a praktikusság és kezelhetőség eddig soha nem látott mértékben egyesül: egy kézben tartva is biztonságosan elér minden sarkot.

KEZELHETŐBB: a hagyományos vezérléses gégecsövekkel ellentétben, a gégecsövön lévő mindkét csatlakozási pont 360°-ban elforgatható.
 

  A szett tartalma:

  • 9fm takarítócső
  • 1db 7039.0W távvezérelt műanyag Flisy markolat + csővég
  • 1db 7040.0 egyenes krómozott csőpár
  • 1db 7047.1 padlótisztító kefe, 30 cm széles
Gép típus Sistem Air

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés