A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Ár:
47.943 Ft (37.750 Ft + ÁFA)

központi porszívó NEDVES FELSZÍVÓ TARTÁLY VÍZ FELSZÍVÁSÁHOZ

Ár:
47.943 Ft (37.750 Ft + ÁFA)
Cikkszám: WP312MA
Elérhetőség: Raktáron

Amikor már az isteni vízözön felett is győzedelmeskedni tudunk

Ez a kiegészítő alkalmas különböző háztartási folyadékok elszívási feladatainak ellátására. Kényelmesen feltakaríthatjuk a medence körül kifolyt vizet vagy a konyhába kiömlő különböző folyadékokat (teát, gyümölcslevet, levest stb.). A tartályt a falicsatlakozó és a (manuális) takarítókészlet közé kell illeszteni, porszívózás közben leválasztja a beszívott folyadékot, így megakadályozza, hogy az a beépített csőrendszerbe kerüljön. A tartály műanyag alkatrészekből készül, ezért nem kell tartanunk a rozsdásodástól.

Szerezhető hűségpontok: 320
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Electrolux
Leírás és Paraméterek" >

Leírás és Paraméterek

Vizes felszívó tartály használata


A vizes felszívó tartály lényege, hogy lehetővé teszi a nedves kárpittisztítást illetve a nedves szennyeződés felszívását, de nem engedi a vizet bejutni a ház csőrendszerébe. A tartályt az ábrán látható módon, a takarítókészlet és a fali csatlakozó közé kell becsatlakoztatni. A takarító készlet gégecsövét a tartály oldalsó csatlakozójához, míg a fali csatlakozóhoz vezető rövid gégecsövet a tartály felső csatlakozójához kell kötni.
A tartályba épített biztonsági szelep a túltöltődés esetén elzárja a beszívó ág csatlakozóját, tehát mindenképpen megakadályozza, hogy a csőrendszerbe víz juthasson.
Ennek a megoldásnak a nedves rendszerű központi porszívóval szemben az az előnye, hogy nem szükséges a csőrendszert minden nedves takarítás után tiszta vízzel átmosni, és üres járásban kiszárítani. Elég csupán a tartályt kiüríteni és átöblíteni. A tartályhoz -csakúgy mint a nedves rendszerhez- érdemes külön gégecsövet és takarítókészletet tartani, mert így elkerülhető a nedvesen maradt gégecsőre száraz takarításkor lerakódó porréteg képződése, amely akár dugulást is okozhat.

Tartály 12 L
Tartály anyaga Műanyag
Súly 3,2 kg
Átmérő 40 cm
Magasság 40 cm
Vélemények" >

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!