A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

Központi porszívó termékek

A Splendid Design Kft egyik fő célja, hogy ügyfelei számára egyedi megoldásokat és számukra a legmegfelelőbb termékeket ajánlja megvásárlásra. Így van ez a központi porszívós termékek esetén is. Ezért nálunk megtalálja a Magyarországon piacvezető amerikai BEAM-Electrolux központi porszívókat és az olasz System Air rendszert is. Nagyobb választékkal jobban az Ön igényeihez tudjuk igazítani az ön központi porszívó rendszerét!

Központi porszívó szerelési anyagok

A központi porszívó csőhálózatának kiépítéséhez használt csővezeték és fittingek antisztatikus adalékkal kevert műanyagból készülnek. Így a csőben nagy sebeséggel áramló szemét és a cső nem töltődik fel statikus elektromossággal és nem rakódik le ezzel dugulást okozva. A központi porszívó csőhálózatának belső felületén a síkosság így biztosított és a szívóerő is javul. Az idomok, könyökök külső tokos kialakítása miatt a belső felület teljesen sima, így a szemét ott sem tud elakadni. A speciális T és Y elágazásoknak köszönhetően kisebb a szívóhatásveszteség és a dugulás esélye, viszont telepítéskor figyelembe kell venni a levegő áramlásának irányát.

Az egyes termékeket megtekintheti regisztráció és vásárlás nélkül is webáruházunkban. Kattintson ide a központi porszívó szerelési anyagok megtekintéséhez. 

SZERELÉSI ANYAGOK WEBÁRUHÁZ>>>


Központi porszívó falicsatlakozók

A központi porszívó falicsatlakozók otthonának díszei is egyben. Ezek a csatlakozók kerülnek fel a falra. Ezekbe a falicsatlakozókba csatlakoztatva a gégecsövet és takarítókészleteket kezdhetjük meg a takarítást.
Különböző anyagú és színű központi porszívó csatlakozók kaphatók, amellyel otthona stílusához igazíthatja ezek megjelenését. Műanyagból, fémből az egyszerű fehértől, akár az antik réz színűig választhat.
Az egyes falicsatlakozókat megtekintheti regisztráció és vásárlás nélkül is webáruházunkban. Kattintson ide a központi porszívó falicsatlakozók megtekintéséhez.

FALICSATLAKOZÓK WEBÁRUHÁZ>>>


Központi porszívó szemétlapát adapterek


A szemétlapát adapter egy nagyon praktikus része a központi porszívórendszernek. Mint az a nevéből kiderül, a szemétlapát helyettesítésére szolgál. Általában a konyhaszekrény lábazatába építik, hogy a konyhában gyakran földre hulló szennyeződéseket (kenyérmorzsa, liszt, cukor, stb.) könnyedén el lehessen vele takarítani. Használata nagyon egyszerű és könnyű. Az elé söpört  szemetet a kiépített csőrendszeren keresztül a központi gépbe szívja és ott összegyűjti. A központi gép kapcsolása kényelmesen lábbal történik, nem kell lehajolni. Az adaptert a bejárati ajtó mellett is el lehet helyezni a falban, így a cipőkről lehulló sár és föld eltakarításához sem kell elővenni a takarító készletet.

Az egyes szemétlapát adapterek részletes leírását megtekintheti regisztráció és vásárlás nélkül is webáruházunkban. Kattintson ide a központi porszívó szemétlapát adapterek megtekintéséhez.

SZEMÉTLAPÁT ADAPTEREK WEBÁRUHÁZ>>>


Központi porszívó gépek


A központi porszívók lelke a központi gép. A központi porszívó gépet célszerű egy olyan helyiségbe ( pince, garázs, gépészeti helyiség) ahol senkit nem zavar a gép zaja. A központi gép méretének és teljesítményének kiválasztása függ a beépített csőhálózat hosszától. Mindenképp bízza szakemberre.

Tények és tesztek a Beam öntisztuló szűrőjéről : SZÜRÉS MESTERFOKON>>>

A központi porszívógépek részletes leírását megtekintheti regisztráció és vásárlás nélkül is webáruházunkban. Kattintson ide a központi porszívógépek megtekintéséhez.

PORSZÍVÓ GÉPEK WEBÁRUHÁZ>>>


Központi porszívó takarítófejek, készletek, kiegészítők


Van már központi porszívó csőhálózatunk az aljzatban, falicsatlakozónk a falon, szemétlapát adapterünk a konyhapult lábazatában, központi gépünk a garázsban, de még nincsenek takarítófejek, amelyekkel a takarítást végezhetjük. Kínálatunkban mindenféle felületre találhatóak takarító fejek, kiegészítők. Akár egyesével, de készletben is megvásárolhatok. Például kőpadló  fejek, résszívók, reluxatisztítók, portörlő fejek, kárpittisztító fejek, lószőr kefe állatok szőrének gondozásához, stb....

A központi porszívó takarítófejek részletes leírását megtekintheti regisztráció és vásárlás nélkül is webáruházunkban. Kattintson ide a központi porszívó takarítófejek megtekintéséhez.

TAKARÍTÓFEJEK WEBÁRUHÁZ>>>

Takarítókészleteket egyben itt nézheti meg:

TAKARÍTÓKÉSZLETEK WEBÁRUHÁZ>>>


Praktikus kiegészítők

A központi porszívó nem takarít ki helyettünk, de nagyban megkönnyíti és gyorsítja munkánkat. Főképp ha olyan kiegészítők is segítségünkre vannak, mint a kandallótisztító adapter, gardróbkefe, nedves felszívó tartály, stb...

A központi porszívó kiegészítők részletes leírását megtekintheti regisztráció és vásárlás nélkül is webáruházunkban. Kattintson ide a központi porszívó kiegészítők megtekintéséhez.

PRAKTIKUS KIEGÉSZÍTŐK WEBÁRUHÁZ>>>

Árajánlatkéréssel hívjon minket bizalommal a 06-30-444-1555 vagy a 06-23-371-645 telefonszámon vagy írjon a splendiderd@gmail.com e-mail címre!

 

Keresés