A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

Miért érdemes befektetni a központi porszívó rendszerbe?

Ha valaha is utálta a nehéz porszívót felcipelni a lépcsőn, akkor megérti, hogy a porszívózás miért volt régóta utálatos házimunka. A megoldás már évtizedek óta létezik: építtessen be központi porszívó rendszert!

A központi porszívó használata egyszerűbbnél egyszerűbb, de a legtöbben nem sokat hallottak róluk. A központi porszívó gépeket nem hirdetik gyakran, mert a gyártók több pénzt keresnek a hagyományos porszívók eladásával. Azonban a központi porszívó gépek megfizethetőbbek, mint valaha. Tehát, ha eleged van a bonyolult hosszabbító kábelekből és a folyamatosan teli tartályokból, íme az 5 legfontosabb ok, amiért érdemes központi porszívó rendszert beépíttetni:

Kevesebb zaj

Ha valaha is szunyókált, vagy egy kedvenc tévéműsorát megszakította a porszívó zúgása, akkor értékelni fogja a központi porszívó csendes zümmögését. Ha egyszer megvásárol egy központi porszívó gépet, meg fog lepődni, milyen hangtalanul működik.

Sokoldalúság

A központi porszívó rendszer hosszú csövei megkönnyítik a nehezen elérhető sarkok tisztítását. Akár a házán kívül is kinyúlhat autók, lakóautók és akár teraszbútorok tisztításához. Bármi is legyen az Ön igénye, a TQD számos modellt kínál otthonához.

Tiszta levegő

A központi porszívók teljesen eltávolítják el az összes porszemcsét, ahelyett, hogy visszatartanák vagy kiköpnék egy részüket, mint a szokásos porszívók. Ha allergiás, hagyja el az antihisztaminokat, és próbáljon helyette központi porszívó gépet.

Könnyű telepítés

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a központi porszívó felszerelése sok munkát igényel, például a falak kivésését. A telepítési folyamat azonban nagyon egyszerű, és általában padláson vagy garázsban helyezik el a csöveket, ahol nincsenek útban, és nincs szükség bontásra. Sokkal egyszerűbb, mint a konnektorokkal és a hosszabbítókkal bajlódni a normál porszívókon.

Nagyobb kapacitás

A szabványos porszívók kis zsákokkal rendelkeznek, amelyeket gyakran kell cserélni. A központi porszívó gépben lévő tartályok azonban sokkal tovább tartanak, ami időt és pénzt takarít meg.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a központi porszívó vásárlása hogyan javíthatja otthonát és egészségét, lépjen kapcsolatba velünk még ma!

Nincs megjeleníthető termék.