A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

Miért a TQD központi porszívó lesz az új barátja?

Ha otthona takarításáról van szó, azt szeretné, hogy az tetőtől talpig tiszta legyen. A szőnyeg az egyik terület, ahol a legtöbb nem kívánt szennyeződés, por, szőr és morzsák gyűlnek össze. A TQD erőteljes központi porszívó gépe nagyszerű módja annak, hogy otthona tisztább legyen, mint valaha!

Szükségem van egy erős központi porszívó gépre?

Ha az a kérdés, hogy egy központi porszívó erősebb-e, mint a korábban használt hordozható porszívó, akkor teljesen nyugodtan kijelenthetjük, hogy igen.

Mit várna egy porszívótól? Csak egy dolgot tart Ön is szem előtt: tartsa tisztán a padlót. A központi porszívó gépből érkező extra teljesítmény megfelelő mennyiségű szívóerőt biztosít, amely még a szőnyeg mélyén ülő port sem kíméli.

A TQD központi porszívó főbb előnyei:

Eltávolítja a port és az allergéneket a lakóteréből, hogy szabadon lélegezhessen

Megadja a plusz erőt, hogy kiszívja az apró szennyeződéseket is a szőnyegéből

A takarító gégecső könnyű súlya kíméli a hátát, karját

Elég csend lesz ahhoz, hogy porszívózzon, amíg a gyerekek alszanak

Számos kiegészítő érhető el a központi porszívó géphez, például a gyűrű csapda, a szemétlapát adapter, vagy a gardrób porszívó

Mivel a felszívott port kivezeti a légáram a szabadba és nem kavarja fel a port a motor, kevesebb időt kell takarítással töltenie

A központi porszívó használatának csak előnyös oldala van!

Válasszon TQD 1500 W-os vagy 1700 W-os motort a nagy teljesítményű központi porszívó gépek közül, mellyel biztosan elégedett lehet.

Ha kisebb házba, kevés falicsatlakozóval keres központi porszívó gépet válassza a TQD FALCON családot, ha fontos Önnek a megbízhatóság és az extra motorvédelem ajánljuk a HAWK típusokat.

Itt az ideje, hogy búcsút mondjon hordozható porszívójának, és új barátságot kössön a TQD csapatának erőteljes központi porszívó rendszereivel. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megismerje a lehetőségeket, és megtalálja a tökéletes központi porszívó gépet otthonába.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Nincs megjeleníthető termék.