A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

Autó tisztítás központi porszívó géppel

Az autó tisztítása központi porszívó géppel és annak kiegészítőivel rendkívül gyors és alapos. Több tucat takarítófejből választhatunk, amivel könnyebbé tehető az autó tisztán tartása. A központi porszívó nagy szívóerejének köszönhetően a szennyeződések azon részét is kiszedi a kárpitból, amit hordozható porszívóval lehetetlen lenne. Az autóban relatíve sok időt töltenek a tulajdonosok, könnyen felhalmozódik a por, a sár, a kavicsok. A szennyeződések maradéktalanul tisztán tartásának érdekében érdemes központi porszívó géppel is hetente elvégezni a takarítást. Különösen nehéz tisztán tartani azokat a kocsikat, amelyekbe bundás kedvenceink is helyet foglalnak. Mégis, ha a következő leírás szerint cselekedik, már csak egy „új autó” illatú fás illatosítót kell beszereznie és máris úgy érezheti magát, mint egy újban.

A központi porszívó rendszerhez kínálatunkban elérhető, a garázsba szerelhető gégecső tartó, ami esztétikus és praktikus módot biztosít a hosszú takarító tömlő tárolására.

Először válasszuk a központi porszívó takarító fejek közül egy nagy méretűt, amivel a nagyobb szennyeződéseket el tudjuk távolítani. A porszívózás alkalmával figyeljünk a kárpitokra és a szőnyegekre, fontos, hogy oda-vissza többször húzzuk át a felületen a fejet, hogy a szennyeződések megfelelően a központi porszívó gépben landoljanak. Ez a lépés különösen fontos olyan autókban, ahol bundás kedvencünk is utazik. Ha meg akarjuk spórolni az erre szánt időt, mindenképpen szerezzünk be olyan műanyag kiegészítőt, ami nem engedi, hogy a kárpitba ragadjon a szőr.

Ha végeztünk a nagy felületek tisztításával és a szennyeződések nagyobb részét eltávolítottuk, keressünk egy keskenyebb takarító fejet a készletünkben. A központi porszívó egyik ilyen fejével menjünk át újra a varrásoknál és az illesztéseknél. A központi porszívó kiegészítőt kellően nyomjuk neki a réseknek, természetesen csak olyan erővel, hogy ne tegyünk kárt az autó belsejében.

Ha ezzel is végeztünk, keressük meg a flexibilis központi porszívó takarítófejet, aminek köszönhetően az ajtókat, kilincseket és az ülés alatti részeket is elérhetjük.

A műszerfal tisztításához, szükséges beszerezni egy extra központi porszívó takarítókészletet, amiben mini fejek vannak, az olyan illesztések tisztításához, amit másképp sehogy sem tudnánk elérni. A műszerfal tisztításakor a központi porszívó géppel nagyon óvatosan járjunk el, nehogy megsértsük a finom műanyag alkatrészeket.

Ha ezzel is megvagyunk, akkor el is tehetjük a központi porszívó gép tartozékait és megfelelő autó ápoló-tisztító szerrel töröljük a felületeket tisztára egy mikroszálas ronggyal. Az üvegen érdemes ablaktisztítót használni, ami maradéktalanul eltávolítja a szennyeződéseket. Elegendő kiakasztani az autóillatosítót és máris élvezhetjük egy „új” autó varázsát.

Ha nem biztos benne, mit tehet meg az autójával tisztítás közben, bízza szakemberre a feladatot!

Ha központi porszívó gépet szeretne, keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén!

Nincs megjeleníthető termék.