A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

5 remek érv a központi porszívó használatára

5 érv a központi porszívó mellett

Ma már számtalan hordozható és vezeték nélkül porszívó kapható, ezért sokakban fel sem merül, hogy egy központi porszívó mennyivel előnyösebb lenne számukra,  mint a hagyományos eszközök. Ha azonban önnek fontos a tiszta, allergénektől mentes levegő, a maximális kényelem és a magas szintű higiénia, akkor a hagyományos porszívóknál többre van szüksége. Ismerje meg a központi porszívó 5 legnagyobb előnyét.>>>

A központi porszívó használatának egészségügyi előnyei

A központi porszívó egyik legnagyobb előnye, hogy a hagyományos porszívókkal ellentétben az összes feltakarított port és allergént kivezeti az adott helyiségből. A porszívó tartályt ugyanis a lakótéren kívül kell elhelyezni.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a friss, illetve por- és allergénmentes környezetben az allergiával küzdők is fellélegezhetnek.

Magasabb szintű higiénia

A központi porszívót használó háztartásokban a beltéri levegőminőség nagyságrendekkel javul, és többé nem kell tartani a mindannyiunk számára jól ismert „porszívószagú levegő” jelenségtől.

A portartály ürítése is higiénikus, mert minden por és allergén a lakótéren kívül elhelyezett, porzsákkal bélelt tartályba kerül. A porzsák néhány mozdulattal eltávolítható és kicserélhető, ráadásul – mivel 20-22,5 literes is kapható belőle – erre ritkábban kell sort keríteni, mint a hagyományos porszívók esetében.

Kényelmes használat

A központi porszívó gégecsövek átgondolt telepítésével ön úgy porszívózhatja ki az egész lakást, hogy közben:

●      nem kell maga után húznia a porszívót, így az soha többé nem akad el vagy ütődik neki a bútoroknak,

●      minden helyiségben kényelmesen takaríthat,

●      minden sarkot elér.

Ráadásul a szemétlapát adapterek segítségével többé a söprés után sem kell lehajolni, illetve hagyományos lapátot használni.

Egyszerű tisztítás

A néhány mozdulattal megoldható alkalmankénti porzsákcsere mellett a csőrendszer tisztán tartása is fontos. A gégecsövek a többször felhasználható csőtisztító golyókkal folyamatosan és egyszerűen tisztán tarthatóak.

A központi porszívó mellett akár tanulni is lehet

A központi porszívó használata csendes. Tehát nem jelent problémát a porszívózás akkor sem, ha a gyermeke épp tanul vagy a párja home office-ban dolgozik.

A központi porszívók az otthonokban és a munkahelyeken is megállják a helyüket, és a közhiedelemmel ellentétben nem csak a leggazdagabb réteg engedheti meg magának, hogy egy ilyen sokoldalú kényelmi funkcióval ellátott porszívóval tegye könnyebbé, egyszerűbbé az életét és higiénikusabbá a környezetét.

Központi porszívó telepítésen gondolkodik? Ismerje meg a piacvezető központi porszívók márkáit itt.>>>

ÉRDEKEL!

Nincs megjeleníthető termék.