A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Termékek Menü

Ingyen központi porszívó csőhálózat feltételei

Ingyen központi porszívó csőhálózat

A központi porszívó rendszert alapjában két ütemben szoktuk szerelni:

I. ütem: A csőhálózat kiépítése, telepítése, falicsatlakozók szerelőlapjának behelyezése; elektromos vákuumpróba elvégzése

II. ütem: Központi porszívó felszerelése, falicsatlakozók, szemétlapát adapterek helyére szerelése, a már beüzemelt központi porszívó rendszer átadása

 

Miért éri meg az ingyen csőhálózat akciót választani?

Az ügyfél által adott alaprajzok alapján és az ügyfél kérései figyelembe vételével elkészítjük az árajánlatot.

Az árajánlatunk két fő részre van osztva:
-Telepítés (I. ütem)
-Beüzemelés (II. ütem);

Az árajánlatunkban az egyszerűség kedvéért a központi porszívó csőhálózat teljes anyagárát egy összegben tüntetjük fel, viszont a beüzemeléshez szükséges anyagokat tételesen típusszám-cikkszám szerint.

Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését és a beüzemelési anyagokat (porszívó gép, takarítószett, falicsatlakozó, stb…) lefoglalózza, akkor a csőhálózat anyagát ajándékként teljesen ingyen kapja meg, tekintet nélkül a csőhálózat hosszára, falicsatlakozók számára, stb…. Ilyenkor a telepítés végeztével (I ütem), természetesen a munka illetve a kiszállási díjat a helyszínen ki kell fizetni, viszont a beépítésre került anyagokat nem, mert azt ingyen kapják!

 

Miért jár jobban az ingyen csőhálózat akcióval?

Igaz, hogy ebben az esetben a beüzemelési anyagokat listaáron számoljuk, viszont a beüzemelési anyagok összes kedvezményének az összege kevesebb, mint maga a csőhálózat anyagára.

.Pl.: Egy 100-120nm-es lakás csőhálózatának anyagára Kb.: 70 000-85 000 Ft + ÁFA

A beüzemelési anyagokra (II. ütem) alapból adható kedvezmény: 10%, a tavaszi Construma és az őszi BNV vásárok alkalmával a kedvezményeket további 5%-kal megnöveljük, összesen 15%-ra. A példában említett rendszerhez szükséges beüzemelési anyagok listaáron számolt összköltsége: Kb.: 205 000 Ft + ÁFA
Még ha a vásári kedvezménnyel is számolunk (15%- kedvezmény) akkor is a beüzemelési anyagok árából levonható max. kedvezmény Kb.: 31 000 Ft + ÁFA.
Tehát Ön a komplett központi porszívó rendszeréhez a tavaszi és őszi vásárokon adott kedvezményes árnál is olcsóbban juthat hozzá.
Minnél nagyobb rendszerről van szó, ennek a kedvezménynek a mértéke annál jobban hatványozódik.

Az ingyen csőhálózat más akciós termékkel nem vonható össze.

Mindezt még kevésnek találja?

Rendben! Ráteszünk még egy lapáttal!
A leelőlegezett beüzemelési anyagoknak (II. ütem) az árát 2 évig fixen tartjuk, tehát semmiféle árfolyam ingadozás, áremelkedés azt nem befolyásolja, tehát árfolyam kockázat kizárva!

Mikor nem javasoljuk az ingyen csőhálózat akciót és mit tudunk nyújtani helyette?

Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy sajnos két éven belül nem tudja befejezni a központi porszívó rendszerét, akkor választhatja az alap akciónkat melyben a csőhálózatra 15% míg a beüzemelési anyagokra 10% kedvezményt adunk a listaárból.

Mivel tudunk többet nyújtani versenytársainknál?

1, Piacvezető jó minőségű terméket kínálunk kedvező áron, hiszen a Beam márka az Elektrolux csapatába tartozik
2, Tizenöt év tapasztalattal rendelkezünk a központi porszívó területén
3, Évente átlag 140 – 150 központi porszívó rendszert telepítünk le
4, Rugalmasan gyors határidőre tudjuk vállalni a telepítési munkákat
5, Ami talán a legfontosabb, hogy a központi porszívó csőhálózat telepítésének a végeztével lepróbáljuk a rendszert. Ez a következő képen történik: Ideiglenesen felszerelünk egy központi porszívó gépet és felrakjuk a fali csatlakozókat. Ezután minden egyes fali kiállást, beleértve a szemétlapát adaptereket is lepróbálunk. Egy vákuum mérő segítségével ellenőrizzük, hogy a rendszer tökéletesen tömített, nem szív fars levegőt sehol, és elektromosan is a fali kapcsolóktól lehet a gépet ki-be kapcsolni. Ezt a vákuum próbát mindig a megrendelővel, vagy annak a felelős műszaki vezetőjével együtt végezzük el majd ezután az itt mért adatokat lejegyzőkönyvezzük. Miért is fontos ez? Azért mert így a megrendelő 100%-an biztosítva van afelől, hogy a rendszert tökéletesen és működőképesen adtuk át és nem kell azon izgulni, hogy vajon biztosan jó lesz-e? Tehát nincs kockázat!!

A BEAM piacvezető márka már több mint 50 éve

Figyelem, fontos! Az ingyen csőhálózat akciót max 10db fali kiállással rendelkező csőhálózat rendszerig tudjuk megadni, vagy maximum Br. 100.000,-Ft azaz egyszáz-ezer forintos csőhálózati anyagköltségig!!