A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

Hűségpont tájékoztató

 

A VÁSÁRLÓI HŰSÉG SOKAT ÉR NÁLUNK, MIVEL ELKÖLTHETŐ FORINTOKAT JELENT!

 

Miközben vásárol a KOZPONTIPORSZIVOS.hu webáruház oldalon, automatikusan ajándék hűségpontokat kap!

Minden nálunk elköltött 150 forint után 1 hűségpontot adunk ajándékba! Az így összegyűjtött hűségpontokat 1 db hűségpont = 1 Ft-os áron tud majd beváltani, vagyis a későbbi kosara fizetendő értékét így csökkenteni tudja.

Fontos, hogy a hűségpontokat az adott vásárlás vételárának jóváírásától számított 120 naptári napon belül használhatja fel az azt következő vásárlások során. A felhasználás közben a vásárolt termék(ek) vételárának hűségpontbeváltással van módja fizetni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan működik a rendszer?

Hűségpontok gyűjtésére és beváltására csak regisztrált vásárlóként van lehetőség, ezért elsőként be kell jelentkeznie a REGISZTRÁCIÓS FELÜLETEN, mely összesen egy percet vesz igénybe.

A vásárláshoz kapcsolódó hűségpontokat a rendelés leadásakor, a kosárérték alapján számítjuk ki! A hűségpontokat a vásárlási folyamaton belül tudja beváltani. 

 

Miként tudok regisztrálni?

A weboldal főoldalán jobb oldalt a BELÉPÉS gombra kattintson rá, majd a HOZZ LÉTRE SAJÁT FIÓKOT gombot nyomja meg. A regisztrációs felületet töltse ki és végül a REGISZTRÁLOK gombra kattintson.A személyes fiókját itt tudja alakítani és máris gyűjteni tudja a vásárlást követően az ajándék hűségpontokat.

 

Hol találja és miként tudja nyomon követni a hűségpontjait?

  • Miután megérkezett a rendelés teljes ellenértéke (jóváírás napja), az új vásárlásért kapott pontok is jóváíródnak a rendszerben. Új vásárláskor a rendelkezésre álló pontokat bármely termékre vagy termékekre elköltheti.
  • Ha az összegyűjtött hűségpontokat szeretné megnézni, akkor ahhoz szintén be kell jelentkeznie a személyes fiókjába.
  • A kedvezmény összegébe a szállítási költség és az esetleges utánvételi díj nem számít bele!
  • Az irodában és az üzletben való személyes vásárlás esetén lehetősége nyílik online például számítógépen vagy okos telefonnal regisztrálni, hogy személyes fiókot létrehozzon, ha már regisztrált törzsvásárlónk, akkor, a fiókjába bejelentkezzem és máris meg tudja online rendelni a megvásárolni kívánt terméket, termékeket, hogy a vásárlást jóváírjuk és hűségponttal jutalmazzuk.

 

Miként gyűjthetem a hűségpontjaimat?
A hűségpontok gyűjtése, teljes mértékben automatikus, ehhez csak egy dolgot kell tennie, minden vásárlás során be kell jelentkeznie a webáruházunkba. Ezt követően minden nálunk elköltött 150 forint után 1 pontot kap ajándékba!

 

A LEGJOBBAT - A LEGJOBBTÓL - A LEGJOBBAKNAK

 

Hogyan válthatom be hűségpontjaimat?

  • Ha van a számláján hűségpont, akkor vásárolhat vele a KOZPONTIPORSZIVOS.hu webáruházban. A hűségpontokat a pénztárnál történő vásárláskor lehet elkölteni bármelyik termékre vagy termékekre, ahol Ön döntheti el, hogy mennyi pontot használ fel az összegyűjtött pontjaiból.
  • Az összegyűjtött pontokat 1 db hűségpont = 1 Ft-os áron tudja beváltani, tehát a kosara fizetendő értékét így tudja csökkenteni. Az összegyűjtött hűségpontok a jóváírás napjától számított 120 napon belül használható fel a következő vásárláshoz, mégpedig úgy, hogy a kosárban lévő termék(ek) vételárát a hűségpont felhasználásával tudja csökkenteni.

A szállítási díjra a hűségpont nem vonatkozik!

A hűségpontokat kizárólag a webshopban történt vásárlásnál tudja beváltani! 

A törölt rendelés esetén a hűségpont is törlődik. Amennyiben a jóváírt hűségpontot a rendelkezésre álló 120 nap alatt nem használja fel, úgy a felhasználatlan hűségpontok automatikusan törlődnek.

 

FELÜLMÚLJUK A PIACI IGÉNYEKET!

 

Lehet e kupont és hűségpontot egyszerre felhasználni?
Nagyon jó hírünk van, mivel a vásárlás során a kedvezmények összevonhatók! Az adott vásárlás alkalmával a hűségpontot és kupon kedvezményt egyszerre lehet igénybe venni.

 

Egyéb felhasználási feltételek

  • Hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat
  • Minden vásárlás során újabb hűségpontokat tud gyűjteni, melyek az adott vásárlás vételárának jóváírási napjától számított 120 naptári napon belül használhat fel
  • A hűségpontokat nem lehet készpénzre váltani és nem lehet más vásárlónak átadni. A lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár hűségpont
  • A szállítási költséget és az esetleges utánvételi díjat nem számítjuk be a hűségpont pontjai közé. A vásárlást követően a termék készhezvételtől írjuk jóvá

 

Válogasson egyszerűen közel 9000 termék között úgy, hogy még ajándék hűségpontot is kap!

Ne feledje, hogy a sikeres bejelentkezést követően a hűségpontjait és kupon kedvezményeit egyszerre is érvényesíteni tudja, ha szeretné.

SPÓROLJON EZREKET ajándék hűségpontjaival!

 

REGISZTRÁLJON MOST ÉS GYŰJTSE A PONTOKAT!

Keresés