A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hűségpont

A vásárlói hűség sokat ér nálunk, mert elkölthető forintokat jelent! 

Miközben vásárol a kozpontiporszivos.hu. webáruház oldalon, automatikusan ajándék hűségpontokat kap! Minden nálunk elköltött 150 forint után 1 hűségpontot adunk ajándékba! Az így összegyűjtött hűségpontokat 1 db hűségpont = 1 Ft-os áron tud majd beváltani, vagyis a későbbi kosara fizetendő értékét így csökkenteni tudja. Legyen Ön is törzsvásárlónk!

 

 

Hogyan működik a rendszer?
Hűségpontok gyűjtésére és beváltására csak regisztrált vásárlóként van lehetőség, ezért elsőként be kell jelentkeznie a
 REGISZTRÁCIÓS FELÜLETEN, mely összesen egy percet vesz igénybe. A vásárláshoz kapcsolódó hűségpontokat a rendelés leadásakor, a kosárérték alapján számítjuk ki! A hűségpontokat a vásárlási folyamaton belül tudja beváltani. 

Miként tud regisztrálni?
A weboldal főoldalán jobb oldalt a BELÉPÉS gombra kattintson rá, majd HOZZON LÉTRE SAJÁT FIÓKOT gombot nyomja meg. A regisztrációs felületet töltse ki, és végül a REGISZTRÁLOK gombra kattintson. A személyes fiókját itt tudja alakítani és máris gyűjteni tudja a vásárlást követően az ajándék hűségpontokat.

Hol találja és miként tudja nyomon követni a hűségpontjait?

  • Miután megérkezett a rendelés teljes ellenértéke (jóváírás napja), az új vásárlásért kapott pontok is jóváíródnak a rendszerben. Új vásárláskor a rendelkezésre álló pontokat bármely termékre vagy termékekre elköltheti.
  • Ha az összegyűjtött hűségpontokat szeretné megnézni, akkor ahhoz szintén be kell jelentkeznie a személyes fiókjába.
  • A kedvezmény összegébe a szállítási költség és az esetleges utánvételi díj nem számít bele!
  • Az irodában és az üzletben való személyes vásárlás esetén lehetősége nyílik online például számítógépen vagy okos telefonnal regisztrálni, hogy személyes fiókot létrehozzon, ha már regisztrált törzsvásárlónk, akkor, a fiókjába bejelentkezzem és máris meg tudja online rendelni a megvásárolni kívánt terméket, termékeket, hogy a vásárlást jóváírjuk és hűségponttal jutalmazzuk.

Miként gyűjtheti a hűségpontjait?
A hűségpontok gyűjtése, teljes mértékben automatikus, ehhez csak egy dolgot kell tennie, minden vásárlás során be kell jelentkeznie a webáruházunkba. Ezt követően minden nálunk elköltött 150 forint után 1 pontot kap ajándékba!

Hogyan válthatja be hűségpontjait?

  • Ha van a számláján hűségpont, akkor vásárolhat vele a KÖZPONTIPORSZIVOS.HU webshopban. A hűségpontokat a pénztárnál történő vásárláskor lehet elkölteni bármelyik termékre vagy termékekre, ahol Ön döntheti el, hogy mennyi pontot használ fel az összegyűjtött pontjaiból.
  • Az összegyűjtött pontokat 1 db hűségpont = 1 Ft-os áron tudja beváltani, tehát a kosara fizetendő értékét így tudja csökkenteni. Az összegyűjtött hűségpontok a jóváírás napjától számított 120 napon belül használható fel a következő vásárláshoz, mégpedig úgy, hogy a kosárban lévő termék(ek) vételárát a hűségpont felhasználásával tudja csökkenteni.

A szállítási díjra a hűségpont nem vonatkozik!

A hűségpontokat kizárólag a webshopban történt vásárlásnál tudja beváltani! 
A hűségpontokat az adott vásárlás vételárának jóváírásától számított 120 naptári napon belül használhatja fel az azt következő vásárlások során. A felhasználás közben a vásárolt termék(ek) vételárának hűségpontbeváltással van módja fizetni. A törölt rendelés esetén a hűségpont is törlődik. Amennyiben a jóváírt hűségpontot a rendelkezésre álló 120 nap alatt nem használja fel, úgy a felhasználatlan hűségpontok automatikusan törlődnek. 

Felülmúljuk a piaci igényeket! 

A Splendid Design Kft.-nél kupont és hűségpontot egyszerre fel lehet használni, mivel a vásárlás során a kedvezmények összevonhatók! Az adott vásárlás alkalmával a hűségpontot és kupon kedvezményt egyszerre lehet igénybe venni.

Egyéb felhasználási feltételek

  • Hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat
  • Minden vásárlás során újabb hűségpontokat tud gyűjteni, melyek az adott vásárlás vételárának jóváírási napjától számított 120 naptári napon belül használhat fel
  • A hűségpontokat nem lehet készpénzre váltani és nem lehet más vásárlónak átadni. A lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár hűségpont
  • A szállítási költséget és az esetleges utánvételi díjat nem számítjuk be a hűségpont pontjai közé. A vásárlást követően a termék készhezvételtől írjuk jóvá

Regisztráljon most, válogasson több száz akciós termékünk között, gyűjtse ajándék hűségpontjait és spóroljon ezreket!