A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

Falba visszahúzódó takarítótömlős rendszerek - TQD

Felejtse el a gégecső tárolási gondokat és a takarítást követő elpakolást

Láthatatlan takarító tömlő a legpraktikusabb megoldás a gyors takarításért, mely jelentősen megkönnyíti a központi porszívó EASY HOSE rendszerhez tartozó gégecső tárolását és használatot.

Az intelligens vákuum funkciónak köszönhetően a takarítás végén nem marad elől a takarítócső, mert a fal teljesen elrejti az akár 15 méter hosszú védőhuzattal ellátott takarító tömlőt is. 

Az központi porszívó Easy Hose innovatív technikának köszönhetően a gégecső visszahúzását a csőrendszerbe a központi porszívó egység látja el. Ez a technika bármilyen központi porszívó rendszer mellé beépíthető. Előnye, hogy a használat után a gégecső teljes mértékig visszahúzódik a falba, így egyáltalán nem foglal helyet a lakásban.

A gégecső rendszerből kizárólag csak a fali csatlakozó látszódik használaton kívül, ezért a lehető legjobban illeszkedik az otthoni, vagy szállodáknál, egyéb ingatlanoknál a kialakított designhoz. 

A központi porszívó EASY HOSE rendszer kényelmes és gyors takarítást biztosít. A rendszer működéséről lépésről lépésre itt tájékozódhat!

EGYSZERŰ HATÉKONY GYORS

A falban, a csővezeték belsejében helyezkedik el a takarító tömlő a bemenet mögött, ezért nincs szükség külön tárolóhelyre a takarítócsőnek

Vákum tömlő mindegyik bemenet mögött, így könnyedén és hatékonyan takaríthat a porszívó nagy szívóerejével

Húzza ki a szükséges cső hosszát és a takarítás után másodperceken belül eltűnik a falban a porszívó takarító tömlője