A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü

ELECTROLUX OXYGEN ELX845 KÖZPONTI PORSZÍVÓ

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ELX845
ELECTROLUX OXYGEN ELX845 KÖZPONTI PORSZÍVÓ

Külsőben és belsőben is tovább fejlesztettük az ELECTROLUX vonalat, mert hiszünk abban, hogy a fejlődés jobb jövőt hoz.

KIVÁLTÓ MODELL: ELX285 LINK: IDE KATTINTVA ELÉRED

Fejlesztés: 

  • Újabb energiatakarékosabb motorok
  • Kisebb energiafogyasztás nagyobb szívóerő (zárt szívóhatásnövekedés: v.o.mm)
  • A készüléken található Electrolux logó is megújult

Változatlan:

  • Kiváló minőség
  • KEDVEZŐ ÁR

Szerezhető hűségpontok: 0
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Electrolux
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-06-04

Leírás és Paraméterek

Amikor az erő találkozik az természet védelmével

MŰANYAG HÁZ, MEGBÍZHATÓ BELSŐ HŰTÉSŰ MOTOROK

Az Electrolux központi porszívó gépcsalád ideális választás mindazok számára aki egy erős központi porszívó teljesítményét kívánják ötvözni egy költség hatékony készülék kompakt jellegével. A különleges ciklon technológiának köszönhetően minden készülék a centrifugális erőt használja fel, hogy a porszemeket kiválassza a levegőből, így biztosítják a tökéletes tisztaságot otthonában.

A ciklonok működési elve

A ciklonok a legelterjedtebb mechanikus porleválasztó berendezések. A centrifugális erő (melynek hatására a porszemcsék leválnak a gázáramból) elvén működnek és nincs bennük mozgó alkatrész. A szemcsék ívelt pályát írnak le a ciklonban, és többször körbefutnak a leválasztótérben. A ciklontestbe érintőlegesen bevezetett gázáram hatására jön létre a körmozgás. A leválasztótér felülete, azaz a ciklon fala felé haladnak a porszemcsék a centrifugális erő következtében, ott pedig a falnak ütközve lelassulnak és kiválnak az áramlásból. Ez a por a nehézségi erőnek köszönhetően a ciklon aljára, majd a portartályba kerül. A portól megtisztított gáz a tengelyszimmetrikusan beépített merülőcsövön halad felfelé és így hagyja el a készüléket.

A Knickebocker Company cég az USA-ban és Németországban szabadalmaztatta 1886-ban M. Morse „ciklon alakú porgyűjtő” találmányát.                

 

Ciklonikus portartály

A portartály ürítése bármilyen pozícióból könnyedén lecsatolható, higiénikusan tisztítható. A nagyméretű tartályt évente csak 1-2 alkalommal kell üríteni, telítettségét távolról is szemrevételezhetjük.

Öntisztító szűrőrendszer

A BEAM öntisztitó vászonfilter GORE-TEX anyagból készül, ami 98%-ban megszűri a 0,3 mikron nagyságú (láthatalan) porszemcséket is. A „Clean Stream” öntisztító rendszernek köszönhetően a szűrő nem tud telítődni, nem kell cserélgetni. Így biztosít folyamatosan magas szintű szívóerőt és garantálja a motor hosszabb élettartamát.        

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés