A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Cikkek

3+1 szempont, amit mindenképpen vegyél figyelembe porszívó vásárlás előtt A porszívó nem pusztán takarítási célokat szolgál, hanem az allergia elleni küzdelem egyik fontos fegyvere lehet. Ezért sem mindegy, hogy milyet választasz! Ebben segítünk most 3+1 szemponttal, amit érdemes megvizsgálnod!

Sokakban felmerül a kérdés, hogy mekkora költséget jelent a központi porszívó rendszer kiépítése. A köztudatban téves elképzelés kering a csőhálózat telepítése és a központi porszívó készülék bekerülési költsége körül. Segítünk reális képet nyújtani a központi porszívó rendszerről, hogy milyen költségvonzattal tud kalkulálni? Mire érdemes odafigyelni és egyáltalán hogyan fogjon bele a központi porszívó tervezésbe?

5 érv a központi porszívó mellett Ma már számtalan hordozható és vezeték nélkül porszívó kapható, ezért sokakban fel sem merül, hogy egy központi porszívó mennyivel előnyösebb lenne számukra,  mint a hagyományos eszközök. Ha azonban önnek fontos a tiszta, allergénektől mentes levegő, a maximális kényelem és a magas szintű higiénia, akkor a hagyományos porszívóknál többre van szüksége. Ismerje meg a központi porszívó 5 legnagyobb előnyét.